Del
Nyd familieferien med børnevenlige badestrande, kultur og natur

Østjylland er et meget populært og børnevenligt ferieområde. Fra Øster Hurup mod nord til Juelsminde i syd - her er naturen smuk og blid, strandene har fint sand, og badevandet er roligt og lavt langt ud.

Sommerhusområdet ved Øster Hurup ligger helt ud til kysten. Her er ikke langt til de charmerende byer Hals og Hou og til Mariager Fjord, der også kaldes Danmarks smukkeste fjord.

I Aarhus Bugt ligger sommerhusene både tæt på dejlige strande og den stribevis af kulturelle oplevelser i Aarhus, udnævnt til kulturhovedstad i 2017. Blandt byens must sees er Den Gamle By, kunstmuseet AROS og Moesgaard Museum.
Sommerhusområder som Saksild og Følle Strand, lystbådehavne som Juelsminde og den grønne ø Samsø er alle sikre vindere, når familiens ferie skal planlægges.

På Djursland og Mols er naturens skønhed i særklasse, f.eks. i Nationalpark Mols Bjerge. Her finder I også Danmarks ældste købstad Ebeltoft og børnenes favoritter; Djurs Sommerland, Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark.

Lej sommerhus Østjylland her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Østjylland, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Østjylland er således det oplagte valg til en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Østjylland til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos os. Du slipper altså for besværet med at søge efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Østjylland hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Østjylland, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.