Del
Nyd livet i den dejlige ferieby og ved områdets skønne strande

Øster Hurup er et populært feriested ved Ålborg Bugt og Mariager Fjord, hvor der syder af liv og feriestemning. Kystens mange dejlige sandstrande har lavt vand, hvorfor de er ideelle for børnefamilier. Er vejret ikke til strandture, kan man i stedet besøge det subtropiske badeland.

Ta' turen 14 km mod nord langs kysten og besøg Lille Vildmosecentret, der er et levende formidlingscenter omkring naturen i området. Prøv en ørnesimulator, besøg naturværkstedet og udstillingerne, og ta' med det lille tørvetog ud i mosen. Her møder I også hav- og kongeørne, vildsvin og kronhjorte.

Mariager Fjord kaldes Danmarks smukkeste, og det forstår man godt, når man har været på sejltur på fjorden med hjuldamperen Svanen. Mariager by er også både smuk og idyllisk med bindingsværkshuse, smalle stræder og de mange roser, der har givet den tilnavnet "Rosernes by". Besøg også Mariager Saltcenter og bliv vildt meget klogere på salt og dets 250 mio. år gamle historie.

Børnene vil elske en tur med veterantoget på Mariager-Handest Veteranjernbane og et besøg i miniatureudgaven af Verdenskortet v/Klejtrup Sø, hvor der også er ponyridning, minigolf og trampolin.

Lej sommerhus Øster Hurup hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Øster Hurup, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Øster Hurup er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Øster Hurup til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Øster Hurup her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du måtte sidde tilbage med spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Øster Hurup, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.