Del
Vælg mellem 111 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Helberskov_053-OH142
Emne nr. 053-OH142
Smukt og fredeligt ferieområde ved Mariager Fjord og Kattegat

Helberskov er en del af en historiske oase med bevaringsværdige landsbymiljøer på Himmerlands syd-østlige kyst. Beliggende lige neden for morænebakken, kaldet Bjerget, hvorfra der er en fantastisk udsigt over land og vand. Området har ikke altid været et fredeligt sted. På Bjerget lå der under 2. verdenskrig et tysk kystbatteri, og tyskerne nægtede at forlade stedet ved kapitulationen. Området blev derfor først befriet 5 dage efter resten af Danmark.

Der er også smukt ved fjorden - faktisk kaldes Mariager Fjord for Danmarks smukkeste. Få det optimale ud af udsigten og ta' med hjuldamperen Svanen på tur på fjorden. Turen går fra Als Odde til Hobro, men det er muligt at stå af og på undervejs. Hobro er fjordens største by og en både hyggelig og aktiv handelsby. Tager I med hertil, kan I besøge Vikingecenter Fyrkat, en rekonstrueret vikingeby med masser af aktiviteter, samt GASmuseet, hvor børn og barnlige sjæle i science-rummet kan lege med ild, gas og energi. Helt ufarligt og rigtig sjovt.

På Mariager Saltcenter sydes der stadigt salt i en stor sydehytte, som det foregik i Middelalderen, og her kan I smage mange former for salt. Ta' også med på visit i saltminer over hele verden i action-biografen.

Lej sommerhus Helberskov her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Helberskov, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Helberskov er således det oplagte valg når det gælder en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Helberskov til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid skaffe dig et overblik over mulighederne hos os. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Helberskov hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Helberskov, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.