Del
Vælg mellem 90 sommerhuse
Udlening af privat sommerhus Egense_192-1980
Emne nr. 192-1980
Dejligt ferieområde med børnevenlige strande ved fjord og bugt

Egense er et roligt område med smuk natur, skønne sandstrande og lavt badevand. Sommerhusene ligger ud til Limfjorden tæt ved dens udløb i Kattegat og de to fyrtårne. Ta' færgen fra Egense til Hals - mest fordi det er hyggeligt, og fordi børnene vil elske det.

Lille Vildmose er et oplagt udflugtsmål, når man holder ferie i Egense. Området kaldes også Danmarks rekreative vildmark, da det er landets største fredede landområde. Her kan I opleve konge- og havørne, traner, vildsvin, kronhjorte og andre store dyr i den vilde natur, og I kan tage på tur med det gamle tørvetog. I Lille VildmoseCentret, kan I lære meget mere om området samt prøve en tur i ørne-simulatoren.

Lad turen gå til Aalborg, hvor I selvfølgelig besøger de mange vilde dyr i Aalborg Zoo. Byens nye havnefront er en oplevelse i sig selv, og her er arkitektur i verdensklasse. Gå tur langs havnefronten, ta' en dukkert i havnebadet og læg vejen forbi Jomfru Ane Parken, hvor der ud over stor naturskønhed også er forskellige legeområder, boldbaner og udeservering.

Fascinerer vikingetiden jer, bør I besøge Lindholm Høje Museet, hvor der er fund samt grav- og bopladser fra vikingetiden og fra den germanske jernalder.

Lej sommerhus Egense her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Egense, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Egense er derfor det oplagte valg til en dejlig ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse Egense til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Egense hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Egense, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.