Del
Vælg mellem 202 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Als Odde_090-63752
Emne nr. 090-63752
En smuk historisk oase og dejligt feriested ved Mariager Fjord

Als Odde ligger lige der, hvor Mariager Fjord munder ud i Kattegat. Et hyggeligt sted med fred og ro og ren idyl. Her kan I nyde synet af de små lystbåde og fiskerjoller, der ligger til, mens I forkæler jer selv på Oddens lille café. Er I frisk på en tur i kano eller kajak, kan disse lejes fra stranden på Als Odde. Kaffe eller et godt måltid dansk mad serveres også i den stråtækte bindingsværks-restaurant Jægerhuset ude i skoven.

Tag på sejltur med hjuldamperen Svanen på Mariager Fjord og nyd den skønne udsigt. Turen fra Als Odde til Hobro i bunden af fjorden er på 43 km, men vil I ikke med hele vejen, kan man gå fra borde flere steder undervejs. Hobro er fjordens største by og en livlig handelsby. Her ligger også Vikingecenter Fyrkat, der er en rekonstrueret vikingeby med masser af aktiviteter, samt GASmuseet, der bl.a. har et science-rum, hvor børn og barnlige sjæle kan lege med ild, gas og energi. Det er vildt sjovt og ikke spor farligt.

Besøg også Mariager Saltcenter, hvor I kan smage på 250 mio. år gammelt salt og opdage meget mere om salt. Saltet sydes som i Middelalderen, og i action-biografen kommer I med på tur til saltminer i hele verden.

Lej sommerhus Als Odde hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Als Odde, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Als Odde er derfor det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Als Odde til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Als Odde hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Als Odde, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.