Del
Vælg mellem 909 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Himmerland_090-42778
Emne nr. 090-42778
Vidunderlig og storslået natur med plads til aktivt friluftsliv

En af Himmerlands naturperler er området Rebild, der indbefatter Rebild Bakker, Troldeskoven og ikke mindst Rold Skov, hvor der er et væld af mulighederne for friluftsaktiviteter. I Rold Skov er der 23 km mountainbikespor, skønne vandreruter og kanosejlads på Lindenborg Å. Området rummer seværdigheder som Springkilden, Rebildporten, Spillemandsmuseet, Blokhus Museet, Thingbæk Kalkminer og flere oldtidsgrave. Udsigten over Rebild Bakker er en enestående oplevelse.

I ”muslingebyen” Løgstør er der mange smukke, gamle gader med huse bygget tilbage i 1800-tallet af fiskere og sømænd, og I bør også lægge vejen forbi Limfjordsmuseet, som er et kulturhistorisk museum med oplevelser hele familien kan samles om – bl.a. Frederik den VII’s Kanal. Naturligvis er der muslinger på menukortet på mange af byens restauranter, men der er bestemt også meget andet. Kort sagt noget for enhver smag og pengepung.

Himmerland er oplagt at udforske på cykel, til hest og til fods. Et godt eksempel er naturen ved Vilsted Sø, som er Nordjyllands største ferskvandssø. Turen rundt om søen er mellem 20-25 km alt efter hvor turen starter, og om den går via Holmen.

Der er ligeledes meget godt fiskevand i Himmerland inkl. mange dejlige fiskeparker / put & take søer.

Lej sommerhus Himmerland her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Himmerland, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Himmerland er således det perfekte valg til en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse Himmerland til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Himmerland her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du måtte have nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Himmerland, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.