Del
Små, hyggelige fjordbyer & super børnevenlig strand i Øster Hurup

Stranden, der strækker sig nord for havnen i Øster Hurup har det mest vidunderlige, hvide sand og meget lavt vand, hvilket er ekstremt børnevenligt. Et sublimt sted at tilbringe lange, solrige sommerdage med leg, afslapning og vandpjask.

Hos Mariager Saltcenter venter oplevelser for alle sanser. Her kan I lære om saltets tilblivelse i henholdsvis ”saltminen”, biografen, udstillingen, i salthaven og i saltbadet. Besøget kan I passende slutte af med en frokost eller en kop kaffe i Cafe Saltbøssen.

Mariager-Handest Veteranjernbane kører i sæsonen maj til og med oktober, og når I stiger ind i et af banens gamle tog føles det som at sætte tiden 60-70 år tilbage. Turen på 17 km går fra Mariager til Handest, og skærer sig igennem et af landets smukkeste og mest naturskønne områder med fjord, bøgeskov og købstadsidyl.

GASmuseet i Hobro er et lærerigt museum, som formidler historien om, hvordan indførelsen af gas forandrede danskernes liv. I kan glæde jer til at opleve nogle sjove og underholdende timer sammen i museets science-rum, hvor børn og barnlige sjæle kan producere flotte flammefarver, bøje glasrør eller endda fremstille kulgas ligesom i gamle dage.

Lej sommerhus Mariager Fjord hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Mariager Fjord, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Mariager Fjord er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Mariager Fjord til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Mariager Fjord her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du måtte sidde tilbage med nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Mariager Fjord, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.