Del
Vælg mellem 14 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Mariager_130-D60812
Emne nr. 130-D60812
Idyllisk og romantisk by med smuk beliggenhed ved Mariager Fjord

Byen Mariager har fået tilnavnet ”rosernes by” på grund af de mange vidunderlige roser, den historiske bymidte rummer. Både byens og hele egnens historie bliver formidlet på Mariager Museum, og I bør også selv opleve historiens vingesus med et besøg i Mariager Klosterkirke og det hyggelige torv, hvor det atmosfærefyldte Hotel Postgården, hvis ældste bygning dateret i 1700-tallet, ligger.

Selv om Mariager er en af landets mindste købstæder findes her gode dagligvare- og specialbutikker samt spisesteder.

Byens topattraktion er Mariager Saltcenter, et oplevelsescenter for hele familien, hvor I ud over at lære om saltets historie og anvendelse både kan besøge en underjordisk saltmine og afprøve vandets bæreevne i et badebassin med 37 grader varmt saltvand. En slags kopi af ”Det Døde Hav”.

Sommermånederne byder på flere forskellige muligheder for at udforske nærområdet. Kør afsted på den naturskønne 15 kilometer lange tur med Mariager-Handest Veteranjernbane og nyd en herlig sejltur med ”Hjuldamperen” Svanen. De to udflugtsmuligheder kan suppleres med den lokale bus Handest-Hobro og udgør således ”trekantruten”, som det dog anbefales at bestille plads til, da der er begrænset kapacitet på ruten.

Lej sommerhus Mariager her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Mariager, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Mariager er således det perfekte valg for en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Mariager til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos os. Du slipper altså for at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Mariager hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om vedrørende din leje af et privat sommerhus Mariager, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.