Del
Det bugter sig i bakkedal i det smukke Midt- og Østjylland

Søhøjlandet er et af de smukkeste steder i Midt- og Østjylland mellem den jyske højderyg og Aarhus Bugt, nærmere bestemt mellem Silkeborg, Skanderborg og Horsens. Her finder I Silkeborgsøerne, Gudenåen, Himmelbjerget, store skove og enge og meget mere.

Uanset årstid er der masser at opleve ude i naturen. Søhøjlandet har mere end 300 km afmærkede vandrestier, cykelstier med masser af udfordringer både til alm. cykler og mountainbikes, I kan gå på skattejagt med GPS og fiske i et utal af søer, åer og put & takes.

Gudenåen og Silkeborgsøerne er berømt for smukke kano- og kajakture. Nyd stilheden og skønheden i øjenhøjde med ænderne, når træerne danner tag over jeres hoved på turen ned ad åen. I kan også tage på sejlads på søerne med de hyggelige gamle hjuldampere fra slusen i Silkeborg. Gør evt. holdt ved Himmelbjerget og nyd den storslåede udsigt fra toppen.

Trænger I til en tur i vandet, er der hele tre badestrande ved Almind Sø, hvoraf Østre- og Vestre Søbad har livredder, omklædningsrum og kiosk. Er det mere tillokkende med et tropisk badeland, finder I dette på Dayz Søhøjlandet sammen med mange andre aktiviteter.

Silkeborg er en dejlig by med rigtig mange seværdigheder og aktiviteter for hele familien. Besøg f.eks. AQUA Akvarium & Dyrepark, der er Nordeuropas største ferskvands akvarium, og Museum Jorn, der rummer kunstnerens samlinger fra 1950'erne til hans død i 1973.

Lej sommerhus Søhøjlandet her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Søhøjlandet, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Søhøjlandet er således det oplagte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Søhøjlandet til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Søhøjlandet hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Søhøjlandet, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.