Del
Vælg mellem 77 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Ans 090-67072
Emne nr. 090-67072
Hyggeligt og roligt ferieområde ved Tange Sø i Gudenådalen

Ans ligger i det dejlige naturområde ved Tange Sø, hvor man kan tilbringe mange skønne timer med fiskestangen. Fra bredden er det gedder, der bider på, men fra en båd ude på søen kan der også fanges laks og ørred. Det er også muligt at bade i søen.

Energimuseet ved søens nordlige ende er et spændende univers for videbegærlige børn og voksne. Her må pilles ved tingene, og skattejagt med smartphones er blandet museets aktiviteter.

Man kan sagtens bade i Tange Sø, men Almind Sø i Silkeborg har helt perfekte forhold og en vandkvalitet under løbende kontrol. Er I mere til badelande, kan I glæde jer til at besøge det tropiske af slagsen i Days Resort Søhøjlandet. Her kan man også spille minigolf og stå på ski året rundt.

Silkeborg er en rigtig dejlig by med et hyggeligt shopping-miljø, nostalgi og charme ved slusen, hvor hjuldamperne lægger til, og hvor der sælges store isvafler. Her kan også lejes kanoer til en dejlig dag på søerne og Gudenåen. Besøg også Himmelbjerget og Aqua Akvarium & Dyrepark.

Den smukke gamle domkirkeby Viborg oser af atmosfære. Domkirken fra år 1060 står smukt midt i byen blandt brostensbelagte stræder og hyggelige shopping-gader. Tag på sejltur med "Margrethe I" på Viborg-søerne og oplev den skønne natur og byen fra søsiden.

Lej sommerhus Ans By her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Ans By, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Ans By er derfor det perfekte valg for en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os er der samlet så mange private sommerhuse Ans By til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Ans By her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Ans By, er vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.