Del
Vælg mellem 25 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Funder_121-60-0318
Emne nr. 121-60-0318
Masser af udendørs aktivitet og oplevelser på den jyske højderyg

I fredelige grønne omgivelser lige uden for Silkeborg ligger Funder. Et dejligt sted at holde ferie, hvor det er nemt både at være aktiv i naturen og gå på byoplevelser i den smukke by Silkeborg.

Naturen ved Funder byder på skønne cykel- og vandreture, bl.a. på den gamle jernbane til Brande. Funder Ådal er også et rigtig dejligt sted med et rigt dyre- og planteliv. I kan også gå rundt om den smukke Bølling Sø.

Silkeborg byder også på masser af naturskønne oplevelser. Skovene rundt om de mange søer har fine stier, så man kan give den gas på to hjul eller til fods gennem bøgeskove, bakkedrag og dale. Almind Sø i Silkeborg er en af de populære badesøer, der løbende kontrolleres for vandkvalitet. Vil I hellere bade indendøre, kan I besøge områdets svømmehaller eller det tropiske badeland i Days Resort Søhøjlandet i Gjern.

Hjejlen er verdens ældste originale kulfyrede hjuldamper i drift. Sommeren igennem sejler den og Hjejle-flådens øvrige turbåde dagligt fra havnen i Silkeborg til Himmelbjerget og videre til Laven. På havnen kan I også leje kanoer og nyde en dag med familien på de smukke Silkeborgsøer og Gudenåen. Himmelbjergets top er hele 147 m over havets overflade. Det betagende landskab er skabt efter den sidste istid, og terrænet vest og nord for Himmelbjerget er fri for høje træer af hensyn til den smukke udsigt, der er endnu flottere fra Himmelbjergtårnet.

Silkeborg er en rigtig hyggelig handelsby med flotte butikker, gode caféer, restauranter i et net af gågader og frokostjazz på torvet, hvor der hver lørdag er torvehandel. Kombiner dagen med et besøg på Museum Jorn og i AQUA, hvor I møder fascinerende danske dyr i deres naturlige omgivelser. Bl.a. oddere på jagt i søen, sjove vaskebjørne i vild leg, storke, hugorme og vildsvineunger. På vandlegepladsen kan I skyde med vandkanon og eksperimentere med vand. I det store indendørs akvarium kan I opleve geder og kæmpemaller gennem store panoramavinduer og håndfodre fisk i røre-bassinet.

Lej sommerhus Funder hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Funder, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Funder er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Funder til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Funder her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om vedrørende din leje af et privat sommerhus Funder, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.