Del
Vælg mellem 8 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Mossø_090-76665
Emne nr. 090-76665
Hold ferie ved Jyllands største sø i Søhøjlandet ved Skanderborg

Mossø er et idyllisk og fredeligt feriested med mange skønne naturoplevelser f.eks. på cykel- og vandreture rundt om søen, eller med fiskestang enten fra søbredden eller fra en båd ude på søen.

Øm Kloster Museum i Ry ligger i smukke omgivelser tæt ved Mossø. I den store ruinpark kan man se fundamenterne af middelalderklostret og fem middelaldergrave. Museet beretter om livet i klostret og indeholder spændende genstande og skeletter.

Ferskvandsmuseet i Ry er et natur- og kulturhistorisk museum om livet ved søer og åer i området med særligt fokus på Mossø og søerne omkring Himmelbjerget. Besøg den spændende udstilling og det arbejdende bådeværksted samt museumsskibet Turisten, der ligger ved kaj i Ry Havn.

I Gl. Rye kan I bl.a. besøge Gl. Rye Mølle, der er en hollandsk gallerimølle. Blandt udstillingerne kan læres om fremstilling af glas i 1500-tallet og om den træskoproduktion, Gl. Rye i sin tid var kendt for.

Den hyggelige gamle købstad Skanderborg ligger ca. 10 km fra Mossø. Oplev den dejlige atmosfære, byens butikker og ta' med turbåden på en herlig sejltur på Skanderborg Sø.

Lej sommerhus Mossø her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Mossø, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Mossø er således det perfekte valg når det gælder en dejlig ferie med nem adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Mossø til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid få et overblik over mulighederne her på siden. Du er altså fri for at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Mossø hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du skulle have nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Mossø, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.