Del
Vælg mellem 15 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Ry_160-C4101
Emne nr. 160-C4101
Søhøjlandets perle med bakker, store skove og masser af vand

Gå på opdagelse i de store fredelige skove, og lad f.eks. turen gå til Himmelbjerget. Fra toppen kan I se ud over det storslåede område og nyde en is eller anden forfriskning fra kiosken. Er I mere til cykelture, kan I benytte jer af de fine cykelstier i området. Her er også talrige mountainbikespor, hvis der skal fart over feltet.

I Ry kan I leje kanoer eller kajakker og tage på fredfyldte og uforglemmelige ture langs Gudenåen eller på søerne. Ta' madkurv med og slå jer ned på en af rastepladserne langs vandet. Knudsø har dejligt rent vand, hvis I vil køles af, og der er fine badeforhold ved Knudhule Strand og Sønder Ege Strand.

Ferskvandsmuseet fortæller om livet ved søer og åer i området. Se den spændende udstilling, besøg det arbejdende bådeværksted og gå ombord på museumsskibet Turisten, der ligger ved kaj i Ry Havn. I skolernes sommerferie er der særlige naturaktiviteter for børn.

Besøg også Øm Kloster ved Mossø, hvor man kan se rester af middelalderklostret og fem middelaldergrave, lære om livet i klostret og se spændende fund og skeletter. Man kan også lære om lægeplanter, spiseurter og om munkenes ølbrygning.

Står der shopping og bytur på programmet, er der ikke langt til Silkeborg, Skanderborg og Aarhus.

Lej sommerhus Ry hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Ry, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Ry er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med let adgang til en række oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie er der samlet så mange private sommerhuse Ry til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over mulighederne her på siden. Du slipper altså for ulejligheden med at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Ry her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Ry, står vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.