Del
Vælg mellem 9 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Skanderborg_160-C4002
Emne nr. 160-C4002
Herlig købstad mellem Søhøjlandet og de østjyske badestrande

Skanderborg er en fredelig og hyggelig by tæt ved skov og sø. Det varierede landskab er rigt på udfordringer på cykel eller gåben, og på turen rundt kommer I forbi flere fine gårdbutikker og naturseværdigheder. F.eks. Ejer Bavnehøj, der er d et højeste naturlige punkt i Danmark. Udsigten fra det 12,5 m. høje genforeningstårn er storslået, og i klart vejr kan man se helt til Samsø og Lillebæltsbroen.

Endnu en skøn udsigt er der fra Himmelbjerget i Ry. I Ry ligger også Ferskvandsmuseet, der er et natur- og kulturhistorisk museum med fokus på livet i områdets søer og åer. Museumsskibet Turisten ligger ved kaj i Ry Havn, og her er der spændende naturaktiviteter for børn i skolernes sommerferie.

I skovene ved Skanderborg ligger bunkeranlægget fra 2. verdenskrig, der i dag anvendes som museum. Et andet museum er Vestermølle ved Skanderborg Sø, hvor man kan gøre holdt på sejlturen med MS Dagmar. Selve sejlturen tager halvanden time, og man kan stå af ved fire anløbsbroer.

Er det vejr til en tur i vandet, kan det ske fra Skanderborg Søbad, Vædebro Badestrand eller Stilling-Solbjerg Sø - eller man kan køre til Saksild Strand på østkysten kun 38 km herfra. Undervejs kommer man forbi Odder, hvor Økologiens Have og Fru Møllers Mølleri er skønne oaser.

Lej sommerhus Skanderborg her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Skanderborg, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Skanderborg er således det oplagte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med let adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Skanderborg til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Skanderborg hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Skanderborg, er vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning.