Del
Dejlige badestrande og et væld af oplevelser i by og på land

Aarhus Bugt er et virkelig dejligt ferieområde med de skønneste badestrande, lystbådehavne og ægte feriestemning. Blandt strandene er den Ajstrup Strand, Egå Strand, Skæring Strand og Norsminde.

Fælles for strandene er, at det er rolige sandstrande ved lavt vand og derfor særdeles velegnede for børnefamilier. Stranden ved Egå ligger ved Egå Marina, der er en af landets største og mest moderne af slagsen. Her er også legeplads, grillområder og spisesteder.

Norsminde er et charmerende fiskerleje i naturskønne omgivelser med fjord, fuglereservat og en lystbådehavn med et berømt ishus. Havnen har også legeplads, petanque bane og krabbebro.

Der er mange gode fiskesteder ved den varierede og uforstyrrede kystlinje i Aarhus Bugt, hvor I kan bl.a. kan fange havørreder, torsk og fladfisk. Vil I hellere fiske i put & take søer, findes de bl.a. ved Grumstrup, Pinds Mølle og Harlev.

Aarhus har måske landets hyggeligste gågader omkring åen, hvor caféer og restauranter ligger side om side med spændende små butikker, store modehuse og centre.

Aarhus er også en spændende kulturby og i 2017 udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad. Besøg Den Gamle By og få et indblik i danskernes liv i ”gamle dage”. Kunstmuseet AROS har mere end 10.000 kunstværker inden for alle genre. Moesgaard Museum, der har speciale i arkæologi og etnografi, har ud over faste udstillinger løbende særudstillinger fra hele verden.

I Marselisborg skovene ligger Tivoli Friheden, Dyrehaven samt Kongehusets sommerresidens Marselisborg Slot. Slotsparken er åben for besøg, når slottet ikke er beboet. Blandt gratis oplevelser i Aarhus kan nævnes Botanisk Have, Vikingemuseet og legepladserne Kloden og Børnenes jord.

Lej sommerhus Aarhus Bugt her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Aarhus Bugt, så I kan se frem til til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Aarhus Bugt er således det oplagte valg når det gælder en dejlig ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie er der samlet så mange private sommerhuse Aarhus Bugt til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid få et overblik over dine muligheder hos os. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Aarhus Bugt her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Aarhus Bugt, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.