Del
Vælg mellem 23 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Skæring Strand 160-D4070
Emne nr. 160-D4070
Dejlig strand, smukke bøgeskove og kulturoplevelser i Aarhus

Skæring Strand er et skønt feriested med hyggelig sandstrand, klit og hede, hvor der er flotte gå- og cykelture ved vand og skov. Stranden er også populær blandt windsurfere. Vil I til en topklasse badestrand med Blå Flag, badebroer, kiosk, toiletter m.m., er der kun syv km til Bellevue Strand.

Lystfiskere har gode chancer for bid fra den varierede og uforstyrrede kystlinje i Aarhus Bugt, bl.a. af havørreder, torsk og fladfisk. Vil I hellere fiske i put & take søer, findes de bl.a. ved Grumstrup, Pinds Mølle og Harlev.

Aarhus har måske landets hyggeligste gågader omkring åen, hvor caféer og restauranter ligger side om side med spændende små specialbutikker, store modehuse og shoppingcentre.

Moesgaard Museum, der har speciale i arkæologi og etnografi, har ud over faste udstillinger løbende særudstillinger fra hele verden.

I Marselisborg skovene ligger Tivoli Friheden, Dyrehaven samt Kongehusets sommerresidens Marselisborg Slot, hvor slotsparken er åben for besøg, når slottet ikke er beboet.

Aarhus er også en spændende kulturby og blev i 2017 udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad. Frilandsmuseet Den Gamle By giver jer et indblik i danskernes liv i ”gamle dage”, der er nostalgisk for de voksne og sjov for børnene.

Kunstmuseet AROS har mere end 10.000 kunstværker inden for alle genre, og fra regnbuen på museets tag er der en unik oversigt over byens tage.

Lej sommerhus Skæring Strand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Skæring Strand, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Skæring Strand er derfor det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Skæring Strand til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Du er altså fri for at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Skæring Strand her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om omkring leje af et privat sommerhus Skæring Strand, står vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.