Del
Vælg mellem 23 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Egå Strand_090-40847
Emne nr. 090-40847
Dejlig strand, hyggelig marina tæt handels- og kulturbyen Aarhus

Egå Strand ligger som en skøn oase i Aarhus Bugt. Den lille sandstrand ligger lidt nord for Egå Marina, der er landets største og mest moderne af slagsen. Der er et velplejet græsområde ved stranden, legeplads, grillplads og hyggelige spisesteder.

Kan I lide at se på fugle, er Egå Engsø et oplagt udflugtsmål. Her kan I se fuglene på tæt hold fra fugletårnet. Plancher fortæller jer om de fugle, I ser, børnene vil elske naturlegepladsen, og der er fine cykel- og vandrestier i området.

Lystfiskere har gode chancer for bid fra den varierede og uforstyrrede kystlinje i Aarhus Bugt, bl.a. af havørreder, torsk og fladfisk. Vil I hellere fiske i put & take søer, findes de bl.a. ved Grumstrup, Pinds Mølle og Harlev.

Aarhus har måske landets hyggeligste gågader omkring åen, hvor caféer og restauranter ligger side om side med spændende små specialbutikker, store modehuse og shoppingcentre.

Aarhus er også en spændende kulturby og i 2017 udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad. Besøg frilandsmuseet Den Gamle By og få et indblik i danskernes liv i ”gamle dage”. Nostalgi for de voksne og sjov for børnene.

Kunstmuseet AROS har mere end 10.000 kunstværker inden for alle genre, og fra regnbuen på museets tag er der en unik oversigt over byens tage.

Moesgaard Museum, der har speciale i arkæologi og etnografi, har ud over faste udstillinger løbende særudstillinger fra hele verden.

I Marselisborg skovene ligger Tivoli Friheden, Dyrehaven samt Kongehusets sommerresidens Marselisborg Slot, hvor slotsparken er åben for besøg, når slottet ikke er beboet. Blandt gratis oplevelser i Aarhus kan nævnes Botanisk Have, Vikingemuseet og legepladserne Kloden og Børnenes jord.

Lej sommerhus Egå Strand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Egå Strand, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Egå Strand er derfor det perfekte valg for en dejlig ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Egå Strand til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Egå Strand hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus Egå Strand, er vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.