Del
En charmerende by med historiske, kulturelle og sjove oplevelser

Vejle er både en historisk by med mange smukke gamle bygninger og en moderne og arkitektonisk smuk by, og byen er placeret midt i naturskønne omgivelser med grønne bakker og den hyggelige fjord.

Går I på opdagelse i Vejle, bliver I overraskede over, hvor varieret og spændende bymidten er. Nogle af landets førende arkitekter står bag boligbyggerierne Bølgen og De Fem Søstre, citycentret Bryggen og renoveringen af Spinderihallerne, der i dag er en spændende kreativ verden, samt Parkeringshuset Tróndur med det farvestrålende trappetårn.

Har I lyst til at shoppe og gå på café, er Vejle et godt sted at gøre det. I kan krydre byturen med et kig indenfor hos byens gallerier og museer.

Vejle ligger rigtig godt placeret mellem seværdigheder for voksne og attraktioner for børn, så det er nemt at planlægge en god familieferie her. Der er knap en halv times kørsel til LEGOLAND og GIVSKUD ZOO, men der er også meget at opleve helt tæt på. F.eks. Gorilla Park Vejle og science- og oplevelsescentret Økolariet.

En ferie i Vejle og omegn er en oplagt mulighed for at lære mere om Danmarks historien. F.eks. er der kun 18 km til Kongernes Jelling, en halv times kørsel til Egtvedpigens Grav og 15 km til vikingelandsbyen i Vingsted. Vælger I at tage cyklerne til seværdighederne, får I ud over uforglemmelige naturoplevelser også sved på panden.

Lej sommerhus Vejle og omegn hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Vejle og omegn, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Vejle og omegn er således det oplagte valg for en afslappende ferie med let adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Vejle og omegn til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Vejle og omegn her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du måtte sidde tilbage med spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Vejle og omegn, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.