Del
Vælg mellem 157 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Hvidbjerg_326-55014
Emne nr. 326-55014
Unik badestrand tæt på klatreskov, vilde dyr og sjov for børn

Hvidbjerg Strand er meget populær og det ikke uden grund. Hvidbjerg Klit er den eneste klit på den jyske østkyst, og udsigten fra den 27 m høje top er mageløs. På stranden er der badebro, kiosk, toiletter samt det eftertragtede Blå Flag.

Vejle er et dejligt sted at shoppe. Byens hyggelige granitbelagte gågade og citycentret Bryggen har et stort udvalg af specialbutikker og små cafeer, og torvemarked på Nørretorv hver lørdag.

I Nørreskov tæt ved Vejle ligger klatreparken Gorilla Park Vejle med forhindringer i varieret sværhedsgrad og højde – den letteste kun halvanden meter over jorden, så selv de yngste kan være med. Eneste forudsætning er lysten til fysisk aktivitet i frisk luft og naturskønne omgivelser.

Legoland® og Lalandia er begge to gode grunde til at lave en udflugt til Billund. Glæd jer til alle de kendte og elskede LEGOLAND® oplevelser, nu også med levende pingviner, og det fascinerende Miniland med en utrolig verden, hvor alt er bygget af LEGO® klodser. Blandt de nyeste bygninger er Burj Khalifa i Dubai og One World Trade Center i New York - begge i størrelsesforholdet 1:150.

LEGO® House er et nyt oplevelseshus fra 2017. Det 12.000m2 store hus er fyldt med 25 mio. LEGO klodser, som byder LEGO fans i alle aldre på den ultimative LEGO oplevelse.

Lalandia Billund er Skandinavien største ferie- og oplevelsescenter, hvor himlen altid er blå og vejret altid godt. I den tropiske Aquadome finder I vandaktiviteter for alle aldre. Monky Tonky legeland, minigolf, bowlingcenter og Winter World med skibakke og skøjtebane er nogle af de mange aktiviteter, der findes på land.

I Givskud Zoo kan I tage safari gennem Syd- og Nordamerika, de afrikanske savanner og blandt løverne i deres territorium. Zooens dinosaurpark viser den største udstilling nogensinde i Danmark med flere end 40 dinosaurer i naturlig størrelse. De ser skræmmende ægte ud. Mød bl.a. Tyrannosaurus rex og Torvosaurus.

Lej sommerhus Hvidbjerg her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Hvidbjerg, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Hvidbjerg er derfor det perfekte valg for en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Hvidbjerg til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder hos os. Du slipper altså for ulejligheden med at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Hvidbjerg her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om vedrørende din leje af et privat sommerhus Hvidbjerg, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.