Del
Vælg mellem 216 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Vejle Fjord_326-55050
Emne nr. 326-55050
Velkommen til et hav af oplevelser ved den smukke Vejle Fjord

Vejle Fjord ligger smukt og godt mellem Juelsminde mod nord, Trelde Næs mod syd og Vejle by lige i midten. Langs fjorden ligger dejlige badestrande, hyggelige små havne og fascinerende morænelandskab med skrænter og skove, der når helt ud til vandet.

Albuen Strand er den strand, der ligger nærmest Vejle By. Stranden er både børne- og handicapvenlig, så her kan hele familien være med. Her er dejligt lavt vand, fint sand, ramper til kørestole og barnevogne, legeplads, borde/bænke, kiosk og toiletter - ja alt til en familiedag ved stranden. Blandt de andre dejlige strande ved fjorden kan nævnes Hvidbjerg Strand med noget så usædvanligt for den jyske østkyst som en stor sandklit. Også her er alle tænkelige faciliteter samt Det Blå Flag.

De skønne skove langs fjorden er i en klasse for sig. F.eks. Nørreskoven på fjordens nordlige side. Her støder I på gravhøje, mindesten, store bøge og ege fra 1700-tallet, og i skovens sydøstlige ende ligger Dyrehaven, hvor I kan opleve både dådyr og sikahjorte. I Nørreskoven ligger også den populære klatrepark Gorilla Park Vejle, mountainbikespor og forhindringsbaner.

Skal der shoppes, kigges på kunst og arkitektur, er Vejle by lige sagen. Der er heller ikke langt til LEGOLAND og GIVSKUD ZOO.

Lej sommerhus Vejle Fjord her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Vejle Fjord, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Vejle Fjord er således det perfekte valg når det gælder en dejlig ferie med let adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Vejle Fjord til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Du slipper altså for at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Vejle Fjord hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus Vejle Fjord, står vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning.