Del
Sommerhusferie i Juelsminde – dejlige strande og livlig havneby

Den østjyske kyst ved Juelsminde har flere dejlige strande som f.eks. ved As Vig, Daugård, Sandbjerg Vig, Grønbjerg og Storstranden. Strandene er børnevenlige med lækker sandstrand og fine faciliteter. Langs kysten er der også fine muligheder for at fiske, og foretrækker I put & take søer, kan I fiske ved Uldum Kær og ved Hvirring Fiskesø, i Hedensted og i Juelsminde. Nyd også de skønne cykel- og vandrestier. Tager I cyklerne til Snaptun, kan I komme med cykelfærgen til de hyggelige øer Alrø, Hjarnø og Endelave. En dejlig måde at opleve ferieområdet på.

Besøg den hyggelige havn og marina, som ligger tæt ved selve Juelsminde by. På havnen ligger også havnemuseet, der beretter om havnens historie.

Juelsminde er også det perfekte udgangspunkt for oplevelser i Jylland med knap en times kørsel til forlystelser som LEGOLAND og GIVSKUD ZOO, men der er også spændende steder at besøge tættere på. På gården Ankerslund finder I Danmarks Ferguson Museum, der er Nordeuropas største samling af Ferguson traktorer og andre landbrugsmaskiner. På frilandsmuseet Glud Museum får I et spændende indblik i de seneste 350 år på egnen. Om sommeren er der mange spændende aktiviteter for børn i de forskellige håndværksværksteder.

Lej sommerhus Juelsminde hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Juelsminde, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Juelsminde er således det perfekte valg til en dejlig ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Juelsminde til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne hos os. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Juelsminde her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Juelsminde, står vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.