Del
Vælg mellem 133 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Pøt Strandby_160-D3140
Emne nr. 160-D3140
Badeferie, naturoplevelser, historie og børnevenlige attraktioner

Pøt Strandby er et dejligt feriested beliggende ved Tønballe Skov og en fin sandstrand i den lavvandede og rolige As Vig. Skoven byder på skønne naturoplevelser, og hele egnen har masser af muligheder for en aktiv ferie. Langs kysten i As Vig er der fine fiskepladser, og derudover er der mange put & take søer i området.

Har I cykler med på ferie, er det en god ide at pakke madkurv og badetøj og køre på oplevelse ud i det blå til de hyggelige lystbådehavne langs kysten. Fra Snaptun, det lille færge-og fiskerleje ved indsejlingen til Horsens Fjord, kan I tage cyklerne med færgen på ø-hop til øerne Alrø, Hjarnø og Endelave.

I Storup ligger Danmarks Ferguson Traktormuseum med verdens største samling af de berømte traktorer og redskaber til samme.

I Jelling står vikingekongerne Gorm den Gamles og Harald Blåtands monument fra 900-årene. Kirken, de to store runesten og højene samt resterne af en enorm skibsformet stensætning i Jelling er helt unikke i Norden. Runestenene er med på UNESCOs Verdenskulturarvsliste.

I Legoland® kan I nu også møde levende pingviner i LEGOLAND®, og blandt de nyeste bygninger er Burj Khalifa i Dubai og One World Trade Center i New York - begge i størrelsesforholdet 1:150.

LEGO® House er et nyt oplevelseshus fra 2017. Det 12.000m2 store hus er fyldt med 25 mio. LEGO klodser, som byder LEGO fans i alle aldre på den ultimative LEGO oplevelse.

Lalandia Billund er Skandinavien største ferie- og oplevelsescenter. I den tropiske Aquadome finder I vandaktiviteter for alle aldre, men der er også masser af sjov på land, f.eks. Monky Tonky legeland, minigolf, bowlingcenter og Winter World med skibakke og skøjtebane.

I Givskud Zoo kan I tage safari gennem Syd- og Nordamerika, de afrikanske savanner og blandt løverne i deres territorium. Zooens dinosaurpark viser den største udstilling nogensinde i Danmark med flere end 40 dinosaurer i naturlig størrelse. De ser skræmmende ægte ud. Mød bl.a. Tyrannosaurus rex og Torvosaurus.

Lej sommerhus Pøt Strandby hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Pøt Strandby, så I kan se frem til til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Pøt Strandby er derfor det oplagte valg til en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Pøt Strandby til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Pøt Strandby her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Pøt Strandby, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.