Del
Vælg mellem 93 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Sønderby_160-D3090
Emne nr. 160-D3090
Dejligt ferieområde med masser af naturoplevelser og attraktioner

Sønderby ligger i den skønne As Vig og er et dejligt ferieområde med masser af muligheder for en aktiv ferie. As Vig har fine fiskepladser, og der er desuden mange put & take søer i området, hvis I har yngre børn med på fisketur. Kysten ved Sønderby har flere dejlige sandstrande. Tættest på er As Vig Strand og Sandbjerg Vig Strand. Begge strande er meget børnevenlige med lavt vand.

Ta' cyklerne, madkurven og badetøjet og kør på oplevelsestur til de hyggelige lystbådehavne langs kysten. Bl.a. Juelsminde Havn og Marina og Snaptun, det lille færge-og fiskerleje ved indsejlingen til Horsens Fjord. Her kan I tage cyklerne med færgen på ø-hop fra Snaptun til øerne Alrø, Hjarnø og Endelave.

Horsens er en fin shopping- og kulturby, hvor I nemt kan få mange timer til at gå. Her kan I også ruske tremmer i det tidligere fængsel, der i dag er et spændende museum.

I Storup ligger Danmarks Ferguson Traktormuseum med verdens største samling af de berømte traktorer og redskaber til samme.

Legoland® og Lalandia er to gode grunde til at lave en udflugt til Billund. Nu kan I også møde levende pingviner i LEGOLAND®, og blandt de nyeste bygninger er Burj Khalifa i Dubai og One World Trade Center i New York - begge i størrelsesforholdet 1:150.

LEGO® House er et nyt oplevelseshus fra 2017. Det 12.000m2 store hus er fyldt med 25 mio. LEGO klodser, som byder LEGO fans i alle aldre på den ultimative LEGO oplevelse.

Lalandia Billund er Skandinavien største ferie- og oplevelsescenter. Her er himlen altid blå og vejret altid godt. I den tropiske Aquadome finder I vandaktiviteter for alle aldre, men der er også masser af sjov på land, f.eks. Monky Tonky legeland, minigolf, bowlingcenter og Winter World med skibakke og skøjtebane.

I Givskud Zoo kan I tage safari gennem Syd- og Nordamerika, de afrikanske savanner og blandt løverne i deres territorium. Zooens dinosaurpark viser den største udstilling nogensinde i Danmark med flere end 40 dinosaurer i naturlig størrelse. De ser skræmmende ægte ud. Mød bl.a. Tyrannosaurus rex og Torvosaurus.

Lej sommerhus Sønderby her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Sønderby, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Sønderby er derfor det perfekte valg for en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Sønderby til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Sønderby her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Sønderby, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.