Del
Vælg mellem 260 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Horsens_090-42715
Emne nr. 090-42715
En fængslende by med spændende oplevelser og skøn natur

Horsens er en spændende kultur- og handelsby med naturoplevelser inde midt i byen. Bygholm Park er et fredet park- og naturområde med gode muligheder for spadsereture ved søer og vandløb, hvor der er et rigt fugleliv. Midt i parken ligger en borgruin, en stor legeplads med bl.a. bålplads og fitnessbane, en orienteringsløberute og discgolfbane samt et område til petanquespil. Her er også en hundeskov, og ved Bygholm Sø Camping kan der lejes kanoer til sejlads på søen.

Det gamle fængsel i Horsens er i dag fængselsmuseum med en af verdens største fængselssamlinger, der tager jer med 153 år tilbage i statsfængslets historie. Besøg cellerne og få et indblik i de indsattes liv.

Aqua Forum har sjov og aktiviteter for hele familien. Her er vandrutsjebane, vandfald og klatrevæg med udspringstårn, opvarmet svømmebassin for de små samt spa, sauna og afslapning for de voksne.

Området omkring Horsens har mange cykel- og vandrestier, og langs kysten er der dejlige badestrande, som f.eks. As Vig Strand, og gode fiskepladser, men også put & take søer, så alle store som små kan komme med på fisketur. Besøg også de stemningsfyldte lystbådehavne i området.

Lej sommerhus Horsens hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Horsens, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Horsens er derfor det perfekte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os har vi samlet så mange private sommerhuse Horsens til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid få et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Horsens her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Horsens, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.