Del
Vælg mellem 217 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus As Vig_014-40323
Emne nr. 014-40323
Badestrand tilsat fiske- og cykelture samt store attraktioner

I den skønne As Vig ligger stranden af samme navn, hvor man både kan hygge sig i sand, på græs og på legeplads. As Vig har også gode uforstyrrede fiskepladser, hvor man kan få havørreder, torsk og fladfisk på krogen, samt hornfisk i sæsonen. Der er også mange put & take søer i området, f.eks. i Juelsminde, Hedensted, Uldum Kær og ved Hvirring Fiskesø.

De populære og hyggelige lystbådehavne emmer af historie og stemning. Slå en tur forbi Juelsminde Havn og Marina og Snaptun, det lille færge-og fiskerleje ved indsejlingen til Horsens Fjord. Er I på cykel og klar til eventyr, kan I tage med færgen fra Snaptun til øerne Alrø, Hjarnø og Endelave. En skøn og anderledes måde at opleve de dejlige områder på.

Der er også spændende historiske seværdigheder i området. Bl.a. Palsgaard Slot, Uldum Mølle og Tørvegravningsmuseet. I Storup ligger Danmarks Ferguson Traktormuseum med verdens største samling af de berømte traktorer og redskaber til samme.

Legoland® og Lalandia er begge to gode grunde til at lave en udflugt til Billund. Glæd jer til alle de kendte og elskede LEGOLAND® oplevelser, nu også med levende pingviner, og det fascinerende Miniland, hvor alt er bygget af LEGO® klodser. Blandt de nyeste bygninger er Burj Khalifa i Dubai og One World Trade Center i New York - begge i størrelsesforholdet 1:150.

LEGO® House er et nyt oplevelseshus fra 2017. Det 12.000m2 store hus er fyldt med 25 mio. LEGO klodser, som byder LEGO fans i alle aldre på den ultimative LEGO oplevelse.

Lalandia Billund er Skandinavien største ferie- og oplevelsescenter, hvor himlen altid er blå og vejret altid godt. I den tropiske Aquadome finder I vandaktiviteter for alle aldre. Monky Tonky legeland, minigolf, bowlingcenter og Winter World med skibakke og skøjtebane er nogle af de mange aktiviteter, der også findes her.

I Givskud Zoo kan I tage safari gennem Syd- og Nordamerika, de afrikanske savanner og blandt løverne i deres territorium. Zooens dinosaurpark viser den største udstilling nogensinde i Danmark med flere end 40 dinosaurer i naturlig størrelse. De ser skræmmende ægte ud. Mød bl.a. Tyrannosaurus rex og Torvosaurus.

Lej sommerhus As Vig her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse As Vig, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus As Vig er derfor det oplagte valg for en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse As Vig til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos os. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus As Vig her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om vedrørende din leje af et privat sommerhus As Vig, står vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning.