Del
Populært og hyggeligt sommerhusområde med fantastisk badestrand

Saksild Strand er et af de mest besøgte ferieområder ved den jyske østkyst. Badestranden har fint sand, vandet er lavt og roligt, og her er ingen strøm. Ved stranden vejrer Det Blå Flag, her er fine toiletfaciliteter og adgang for kørestolsbrugere. Det berømte ishus Vaffelhuset ligger lige ved stranden, og i sommersæsonen er der livreddere på stranden. I sommerhusområdet ligger en hyggelig restaurant og Danmarks ældste minigolfbane, hvor I også kan få stillet sulten og slukket tørsten.

Naturen ved Saksild er smuk med cykelvenlige småveje og stier, og cykler i alle afskygninger kan lejes på campingpladsen. Den hyggelige by Odder ligger i cykelafstand fra Saksild, og her kan hele familien glæde sig til et besøg i Økologiens Have, der foruden alle slags haver og alle former for økologi også er et fantastisk sted for børn. Fru Møllers Mølleri er et andet hyggeligt udflugtsmål for en cykeltur.

Århus er en spændende by med hyggelige shoppingmiljøer og attraktioner. F.eks. Marselisborg Dyrehave, der har en stor bestand af sika- og dåvildt samt vildsvin. I Marselisborg Skov ligger også Marselisborg Slot og Tivoli Friheden. I umiddelbar nærhed ligger Moesgaard Museum med udstillinger af international klasse inden for arkæologi og etnografi.

Den Gamle By i Aarhus er en spændende familieattraktion med 75 historiske huse fra 24 danske byer. Her kan man opleve danmarkshistorien fra Christian IV’s tid frem til 1974.

AROS samling af kunst består af 10.000 værker inden for skulptur, fotografi, grafik, maleri og installationskunst, og udsigten fra regnbuen på museets tag er helt fantastisk.

Lej sommerhus Saksild Strand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Saksild Strand, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Saksild Strand er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Saksild Strand til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over mulighederne her på siden. Du er altså fri for at søge efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Saksild Strand hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Saksild Strand, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.