Del
Vælg mellem 71 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Rude Strand_014-30333
Emne nr. 014-30333
Nyd det smukke område og udsigten over det rolige blå vand

Rude Strand ligger fredeligt og godt i læ ved høje skrænter, buske og træer. Sandet er fint og hvidt, vandet lavt og roligt. Det Blå Flag er garant for godt badevand og fine forhold på stranden, som borde og bænke, kiosk og toiletter. Stranden er desuden handicapvenlig.

Besøg de lokale kunstneres åbne værksteder og gallerier, f.eks. Glas- og billedkunst på Den Gamle Station i Ørting samt keramik- og bronzekunst hos Eva Keramik.

Langs kysten er der mange fine fiskepladser, og på havnen i Norsminde og Hou er der masser at se på. Ved Norsminde kan I ud over den smukke natur med fuglereservatet også nyde en is på havnen, lege på legepladsen, spille petanque og hygge med børnene på krabbebroen. Fra havnen i Hou kan man tage med færgen til den bilfri Tunø og den smukke grønne Samsø.

Fra Rude Strand er der knap 8 km til den hyggelige handelsby Odder, og på vejen kommer I forbi Nordens største økologiske have, Økologiens Have, hvor der ud over alverdens have typer også er masser af sjov for børnene. Der er kun 6 km til Fru Møllers Mølleri, hvor man kan købe friske og hjemmeavlede fødevarer direkte fra gården. Bl.a. friskmalet mel og kaffe, hjemmebag og kødvarer fra egne dyr.

Lej sommerhus Rude Strand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Rude Strand, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Rude Strand er således det oplagte valg til en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Rude Strand til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Rude Strand her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Rude Strand, står vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.