Del
Vælg mellem 37 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Mariendal Strand_014-30096
Emne nr. 014-30096
Dejligt område ved den jyske østkyst med oplevelser i natur og by

Mariendal Strand ligger et skønt sted med skov og strand. Der kan bades og fiskes, og dagens fangst kan tilberedes på bål på stranden. Der er dog mere oplagte badestrande i området, f.eks. Ajstrup Strand, der har en skøn sandstrand, faciliteter som borde/bænke, kiosk og toiletter samt Det Blå Flag som tegn på god vandkvalitet. Det lave vand er perfekt for børnefamilier.

Der er kun 4 km til Norsminde, så det er et oplagt udflugtsmål for en lille cykeltur. På Lystbådehavnen er der legeplads, petanquebane, krabbebro og et berømt ishus, og tæt på ligger fuglereservatet, der hvert år besøges af omkring 10.000 fugle. Kan I lide at sejle i kajak, kan dette lade sig gøre på fjorden.

Er I haveinteresserede, kan det anbefales at tage turen til Økologiens Have i Odder, der er den største i Norden. Haven er et populært udflugtsmål også for børnefamilier med temahaver, væksthus, butik og cafe samt mange aktiviteter for børn, en stor legeplads, hygge dyr og en bålplads.

Aarhus er en spændende by og udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad i 2017. Der er under 20 km derind og seværdigheder og shoppinggader nok til flere dage. F.eks. Moesgaard Museum, Marselisborg Slot, Marselisborg Skovene, Dyrepark samt Tivoli Friheden, AROS og Den Gamle By.

Lej sommerhus Mariendal Strand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Mariendal Strand, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Mariendal Strand er derfor det perfekte valg til en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Mariendal Strand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik få et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Mariendal Strand her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du måtte have spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Mariendal Strand, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.