Del
Vælg mellem 8 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Sondrup Strand_014-30726
Emnr nr. 014-30726
Fredeligt ferieområde i dejlige omgivelser i Horsens Fjord

Ud for Alrø i Horsens Fjord ligger det rolige ferieområde Sondrup Strand. Den smukke Sondrup Plantage er det ideelle sted, hvis man sætter pris på at være tæt på naturen, cykle og trave, og området har fine steder at tage ud med fiskestangen.

Pak madkurv og badetøj og ta' på oplevelse på to hjul. F.eks. på øhop med cykelfærgen, der sejler mellem Alrø, Hjarnø, Endelave og Snaptun. Endelave Seaweed er en helt særlig oplevelse. Her kan man smage på forskellige madvarer med tang som hovedingrediens, f.eks. tangsalt, tangchips, tangpesto og tangmel. Man kan også tage med på kystsafari og lære mere om bl.a. tang.

Horsens er en spændende kultur- og handelsby, hvor en af de meget populære attraktioner er en tur bag tremmer i det gamle statsfængsel. Fængselsmuseet fortæller om livet som indsat, og det er meget gribende.

Den permanente udstilling af sølv og fund fra oldtiden og middelalderen på Horsens Museum er måske mest for de voksne, men museet har også en børnevenlige legetøjsudstilling "Pilfingrenes Paradis", som familiens yngste vil kunne lide.

Lej sommerhus Sondrup Strand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Sondrup Strand, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Sondrup Strand er derfor det oplagte valg når det gælder en afslappende ferie med let adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse Sondrup Strand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Sondrup Strand her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Sondrup Strand, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.