Del
Vælg mellem 202 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Hou Nordstrand_014-30640
Emne nr. 014-30640
Børnevenlig badestrand, hyggelig havn og naturskønne omgivelser

Hou Nordstrand er et populært sted for børnefamilier at holde ferie. Sandstranden og vandet er fint også til yngre børn, Det Blå Flag er garant for høj vandkvalitet og fine forhold på stranden som bl.a. toilet, kiosk og badebro. Stranden er velegnet til windsurfing, her kan spilles beachvolley og minigolf, så her er aktiviteter for store som små.

Stranden ligger tæt på den charmerende havn, der summer af liv og aktivitet. Herfra kan man tage på udflugter til søs og med færgen til den bilfri Tunø og den skønne Samsø. Her er også fine fiskepladser og indkøbsmuligheder.

Ta' turen til den hyggelige by Odder og til Økologiens Have, der er Nordens største med alle typer af haver, væksthus, cafe og butik. Her er også aktiviteter for børn som f.eks. hestevognskørsel, bål og leg, og haven er et populært udflugtsmål også for børnefamilier. Besøg også Fru Møllers Mølleri.

Har I cykler med, kan I se frem til hyggelige timer på cykelstier og småveje, hvor der ikke er meget trafik. Ta' bl.a. til Saksild Strand og smag på de lækre is i Vaffelhuset. Fra Hou Nordstrand er der ca. en halv time i bil til Aarhus og Horsens, der begge er spændende kultur- og shopping-byer.

Lej sommerhus Hou Nordstrand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Hou Nordstrand, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Hou Nordstrand er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Hou Nordstrand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Hou Nordstrand her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om vedrørende din leje af et privat sommerhus Hou Nordstrand, er vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.