Del
Vælg mellem 109 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Dyngby Strand_121-60-2017
Emne nr. 121-60-2017
Et idyllisk ferieområde med naturskønne omgivelser i Saksild Bugt

Dyngby Strand er en dejlig sandstrand og en af flere i området. Stranden er helt perfekt for familier med børn, da vandet er roligt og lavt langt ud, helt uden understrøm, så børnene trygt kan lege i vandkanten.

Der er mange fine cykelstier og flere hjertestier i området, og selv for kørsel på mountainbikes er der fine steder. Bl.a. i skovene mellem Aarhus og Odder. Den smukke natur på egnen har resulteret i, at kunstnere har slået sig ned her. Derfor kan man besøge arbejdende værksteder hos bl.a. en glas- og billedkunstner, keramiker og bronzekunstner. Egnen har også mange herregårde og godser, som man kan nyde synet af på en cykeltur.

Kan I lide at fiske, er kysten ved Dyngby Hage, Kysing Næs, Norsminde Flak samt havnen i Hou blot nogle af egnens gode fiskesteder. Her kan man finde muslinger og fange havørred, skrubber, torsk, hornfisk og ål – alt efter sæsonen.

Hou Havn er et charmerende sted med liv og aktivitet. Vil I besøge Tunø og Samsø, kan I tage færgen fra Hou. Det er en god ide at tage cykler med færgen.

Har I lyst til at shoppe, er Odder en hyggelig by, men den store perle er Aarhus, hvor shopping miljøet omkring åen er helt i særklasse. Aarhus er i 2017 udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad, og her er masser af seværdigheder at besøge.

Lej sommerhus Dyngby Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Dyngby Strand, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Dyngby Strand er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Dyngby Strand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid få et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Dyngby Strand hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Dyngby Strand, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.