Del
Vælg mellem 25 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Norsminde_014-30182
Emne nr. 014-30182
Et charmerende sted med masser af aktivitet på lystbådehavnen

Norsminde er et idyllisk fiskerleje i Aarhus Bugt. Her er en hyggelig lystbådehavn med legeplads og krabbebro samt et berømt ishus. Fortiden har sat sine spor mange steder ved Norsminde Fjord. Her er bl.a. minder fra vikingerne, maglemose- og ertebølle-kulturen samt en ruin fra svenskekrigene. Det fredede område er i dag fuglereservat, og fjorden er ideel til kajaksejlads. Da området er fredet, er det ikke tilladt at fiske fra bredden af fjorden, men der er heldigvis mange andre gode fiskepladser ved Norsminde. F.eks. ved Norsminde Flak, Kysing Næs, store dele af den indre Norsminde Fjord og ved havnen.

Lad f.eks. cykelturen gennem det skønne landskab langs kysten gå til Danmarks ældste minigolfbane i Saksild eller til Fru Møllers Mølleri mellem Saksild og Odder. Her kan man bl.a. købe friskbagt brød, slagtervarer af kød fra egne dyr og friskmalet mel fra egne marker. Stedets cafe er meget populær, så man skal huske at bestille bord, hvis man vi spise her.

Tager I turen til Aarhus, kan det anbefales at besøge Moesgaard Museum. Museets speciale er arkæologi og etnografi, og ud over museets faste udstillinger er her løbende særudstillinger fra hele verden. Aarhus er en spændende shopping- og kulturby og i 2017 udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad.

Lej sommerhus Norsminde her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Norsminde, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Norsminde er således det oplagte valg til en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Norsminde til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid få et overblik over dine muligheder hos os. Du er altså fri for at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Norsminde hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Norsminde, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning.