Del
Vælg mellem 247 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Odder_014-30526
Emne nr. 014-30526
Dejligt ferieområde med alsidige oplevelser ved skov og vand

Odder er en hyggelig by med et aktivt handelsliv, og selv om byen er forholdsvis lille, har den mange interessante butikker, og der er ofte spændende aktiviteter og events på byens torv.

Odder ligger tæt ved nogle af den jyske østkysts bedste badestrande som f.eks. Saksild, Dyngby og Rude Strand med roligt, lavt vand og fint sand. Ved Saksild Strand ligger også det berømte ishus, Vaffelhuset, og Danmarks ældste minigolfbane. De fleste af strandene har Det Blå Flag. Der er også mange gode fiskepladser langs kysten f.eks. ved Dyngby Strand og fra molen i Hou.

Kan I lide stemningen i en lystbådehavn, kan I glæde jer over, at Norsminde Havn og Hou Havn ikke ligger mere end en rask cykeltur fra Odder. Der venter jer mange dejlige oplevelser, hvis I vælger at tage på eventyr på to hjul. Besøg f.eks. Eventyrskoven ved Torrild, hvor der er fokus på leg i naturen. Naturlegepladsen og sansestien er blot nogle af de aktiviteter, I kan glæde jer til her - men I møder også eventyrfigurer som en trold og en heks.

Ta' også turen til Økologiens Have, der er den største i Norden. Haven er et populært udflugtsmål også for børnefamilien. Her er temahaver, væksthuse, en butik og en cafe og mange aktiviteter for børn, en stor legeplads, klappedyr og en bålplads.

Lej sommerhus Odder her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Odder, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Odder er således det perfekte valg når det gælder en dejlig ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Odder til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Odder her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Odder, står vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.