Del
Vælg mellem 30 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Kysing Næs_014-30149
Emne nr. 014-30149
Familieferie med fiskestænger og badetøj på den jyske østkyst

Ferieområdet Kysing Næs ligger lige syd for Norsminde. Stranden ved campingpladsen er en naturiststrand, men familier med børn kan bade fra badebroen ved Pouli Nielsens Vej eller fra en af østkystens mange dejlige og børnevenlige sandstrande. F.eks. i Saksild og Ajstrup der begge har det eftertragtede Blå Flag som garant for høj badevandskvalitet og fine strandforhold. Her er vandet lavt og roligt.

Ved Saksild Strand ligger Danmarks ældste minigolfbane fra 1947. Den hyggelige gamle bane har også en kiosk, hvor ser kan købes en let anretning, store is og kolde drikke.

Kan I lide at fiske, kan I glæde jer til kystlinjen ved Kysing Næs og på Norsminde Flak, hvor der kan fanges havørred, torsk og skrubber samt hornfisk og makrel i sæsonen.

Oplev den hyggelige stemning i lystbådehavnen i Norsminde. Børnene er vilde med legepladsen og krabbebroen, her kan spilles petanque og kigges på fugle i fuglereservatet samt spises lækker hjemmelavet is fra det berømte ishus.

Økologiens Have i Odder er Skandinaviens største økologiske besøgshave, og foruden haver i alle afskygninger, butik, cafe og væksthus er haven et paradis for børn med dyr, legeplads, bålplads og ponyridning.

14 km mod syd ligger den charmerende havneby Hou, hvorfra man kan tage færgen til Tunø og Samsø. Ta' cykler med og kør på optagelse på de smukke øer.

Lej sommerhus Kysing Næs hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Kysing Næs, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Kysing Næs er derfor det perfekte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Kysing Næs til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at søge efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Kysing Næs her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du skulle have spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Kysing Næs, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning.