Del
Vælg mellem 46 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Ajstrup Strand_014-30061
Emne nr. 014-30061
Uforstyrret perle med dejlig badestrand ved den jyske østkyst

Ajstrup Strand er et dejligt fredeligt ferieområde med en hyggelig sandstrand, der har fine faciliteter som borde/bænke, kiosk og toiletter. Her vejrer Det Blå Flag som tegn på god vandkvalitet, og det lave vand er perfekt for børnefamilier.

Der er mange gode muligheder for at tage på fisketur langs kysten ved Ajstrup Strand, og vil I hellere til put & take søer, findes de f.eks. i Harlev, Pinds Mølle og Grumstrup.

Det rolige ferieområde er ideelt, hvis I kan lide at cykle. Der er knap 3 km til det hyggelige fiskerleje og den stemningsfyldte lystbådehavn i Norsminde. Den smukke natur her indeholder bl.a. fjorden og et fuglereservat, og efter en dejlig gåtur venter lækre hjemmelavede is i det berømte ishus på havnen, hvor I også kan hygge jer på legepladsen og petanquebanen og på krabbebroen.

Ta' turen til den charmerende by Odder og til Økologiens Have, der er Nordens største med alle typer af haver, væksthus, cafe og butik. Her er også aktiviteter for børn med dyr og leg, og haven er et populært udflugtsmål også for børnefamilier.

Fra Ajstrup Strand er der ikke langt til de spændende byer Aarhus og Horsens, hvor der venter jer masser af sjove oplevelser, attraktioner og shopping.

Lej sommerhus Ajstrup Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Ajstrup Strand, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Ajstrup Strand er således det perfekte valg til en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Ajstrup Strand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Ajstrup Strand hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du måtte sidde tilbage med spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Ajstrup Strand, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.