Del
Vælg mellem 51 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Tved_090-38934
Emne nr. 090-38934
Tæt på fine strande, gode fiskevande og børnevenlige attraktioner

Tved ligger i den lille uforstyrrede Knebel Vig ud til Kalø Vig. Her er der fred og ro, lavt vand og mange dejlige børnevenlige sandstrande, bl.a. Thorup Strand og Knebel Strand. Vigen er også ideel for surfere.

Vil I gerne på fisketur, er kysterne på Djursland særdeles velegnede til lystfiskeri. Der er også mulighed for at leje en båd og fiske ude i Kalø Vig eller tage med en kutter på havfiskeri fra bl.a. Kongsgårde. Der findes ligeledes mange put & take søer i området, hvor det er nemt og trygt at have børnene med på fisketur.

Skandinavisk Dyrepark er et dejligt sted, hvor dyrene lever under fine forhold så tæt på deres naturlige liv som muligt. F.eks. har isbjørnene deres helt egen 26.000 kvm store park med en enorm sø, tundra, huler og træer. De store brune bjørne har en tilsvarende park. Besøgende i parken går gennem de to områder på en gangbro højt oppe i luften, så man kommer helt tæt på uden at forstyrre dyrene.

Djurs Sommerland er Nordens mest besøgte sommerland. Her er mere end 60 forlystelser og et stort vandland.

Lej sommerhus Tved hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Tved, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Tved er derfor det perfekte valg til en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Tved til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Tved hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om omkring leje af et privat sommerhus Tved, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.