Del
Vælg mellem 12 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Ebdrup_090-57327
Emne nr. 090-57327
Ta' på tur og få masser af frisk luft og herlige naturoplevelser

Midt på det smukke Djursland ligger Ebdrup. Området er kendt for sine naturskønne trave- og cykelruter, som f.eks. Kløverstierne. Her er der mulighed for at vælge lige netop den rute, der passer til jer mht. længde, og hvad I vil se på turen. Ruterne er fra 2,5 til knap 14 km, og undervejs kan I opleve de små landsbyer, Ebdrup og Kolind kirker, fredede gravsteder, diger og broer og meget mere.

Tager I turen til Kalø Vig, kan I - udover et besøg på den mere end 700 år gamle Kalø Slotsruin - også se frem til nogle af områdets dejligste strande. En af disse er Følle Strand, hvor vandet er lavt og roligt, her er fint sand, toiletter, p-plads og kiosk samt Det Blå Flag, der vidner om høj badevandskvalitet.

Skandinavisk Dyrepark ligger blot 9 km fra Ebdrup. Her kan I opleve bl.a. brune bjørne og isbjørne i skønne omgivelser, der minder så meget, som det er muligt, om deres naturlige levesteder. Det er en fornøjelse at gå på gangbroen over de store arealer, hvor dyrene færdes frit, og se dem lege i vandet og klatre i træer.

Fra Ebdrup er der knap 14 km til Djurs Sommerland, der er Nordens største og en sand publikumsmagnet. Er I vilde med tog, kan I glæde jer til at besøge Djurslands Jernbanemuseum i Ryomgård.

Er I i shopping humør, er der under 30 km til de to hyggelige byer Ebeltoft og Grenå.

Lej sommerhus Ebdrup her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Ebdrup, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Ebdrup er således det oplagte valg når det gælder en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stort et udbud af private sommerhuse Ebdrup til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid få et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Ebdrup her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Ebdrup, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning.