Del
Vælg mellem 3 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Vrinners Strand_160-E4981
Emne nr. 160-E4981
Roligt ferieområde med uforstyrret natur tæt på gode badestrande

Vrinners er en hyggelige lille landsby ud til Kalø Vig, hvor der er mange dejlige badestrande med lavt vand og fint sand. Selve Vrinners Strand er et dejligt naturområde med græseng og et rigt fugleliv. I det lave vand ligger små både og en særlige lille ø, der er dannet inden for de sidste 80 år. På øen kan havterner og dværgterner have deres reder i fred for ræve, og af hensyn til fuglene er øen fredet fra medio marts til medio juni, men ellers man sagtens vade derover.

Fra Vrinners er der ikke langt til Rønde og Knebel, hvor der er indkøbsmuligheder, og der er kun 17 km til Djurslands ældste købstad Ebeltoft. I de gamle gader med brosten og bindingsværkshuse finder I et hyggeligt shopping- og cafemiljø, og I kan med fordel kombinere byturen med et besøg på Det Gamle Rådhus, der i dag er museum. Besøg også Glasmuseet Ebeltoft, der har internationalt anerkendte udstillinger af moderne glaskunst, og hvor der i værkstedet sker spændende ting også for børnene. I Fregathavnen har verdens længste træskib, Fregatten Jylland, gæstehavn, men også Nordkaperen og Fulton kommer af og til forbi det gamle træskibsværft.

Kan I lide at fiske, er Vrinners Hoved et godt sted, ligesom der er flere put & take søer i området. Har I lyst til at tage med på havfiskeri, kan I komme med en kutter fra Ebeltoft.

Kun 6 km fra Vrinners ligger Kalø Slotsruin, og i informationscentret Karlsladen kan I høre meget mere om stedets historie. I sommerhalvåret kan man desuden opleve et stort træf af veteranbiler og motorcykler ved ruinen hver tirsdag.

Djursland har mange attraktioner for børn, barnlige sjæle og dyrevenner. F.eks. Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark, Ree Park Safari og Kattegatcentret.

Lej sommerhus Vrinners Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Vrinners Strand, så I kan se frem til til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Vrinners Strand er derfor det oplagte valg til en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse Vrinners Strand til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over mulighederne hos os. Du er altså fri for at søge efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Vrinners Strand hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Vrinners Strand, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.