Del
Vælg mellem 241 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Øer Strand_130-D04800
Emne nr. 130-D04800
Nyd ferien i Nationalpark Mols Bjerge og ved de skønne strande

Øer Strand er et hyggeligt sted med lystbådehavn, havnebassiner og kanaler samt en færgehavn, hvor der på begge sider er brede børnevenlige sandstrande. Det lave vand tiltrækker også surfere og de, der kan lide at snorkle og dykke.

Familiens lystfiskere kan glæder sig over de mange fiskepladser langs kysten i Nationalpark Mols Bjerge, der blot kræver fisketegn. Er I mere til Put & Take søer, er der flere af disse i området.

Landskabet i Nationalpark Mols Bjerge er skabt af istidens vandmasser. Her finder I bl.a. et kuperet terræn, der er perfekt at cykle og trave i, stejle skrænter og stenrev i havet, løv- og nåleskove og et frodigt og unikt plante- og dyreliv. 200 fuglearter er registreret i nationalparken, ca. halvdelen af disse er ikke almindeligt udbredte i Danmark, og ca. 100 af arterne yngler her. Parken er også hotspot for sjældne sommerfugle. Ta' på tur og oplev områdets smukke udsigt over landskabet og vandet.

Ebeltoft er den ældste købstad på Djursland og en meget charmerende by med skæve bindingsværkshuse, stokroser og brostenstoppede stræder. Samtidigt er byen et godt sted at shoppe. Ved Museum Østjylland i Det Gamle Rådhus afholdes ofte marked og Glasmuseet Ebeltoft er Danmarks internationalt anerkendte museum for moderne glas. Fregatten Jylland er verdens længste træskib og har fast gæsteplads i Fregathavnen. Gå om bord på det smukke skib og få en uforglemmelig oplevelse.

Ta’ hele familien med på tur til en af Djurslands familievenlige attraktioner. F.eks. Djurs Sommerland, Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark og Kattegatcentret.

Lej sommerhus Øer Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Øer Strand, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Øer Strand er derfor det perfekte valg når det gælder en afslappende ferie med nem adgang til en række oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stort et udbud af private sommerhuse Øer Strand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Øer Strand her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du måtte have nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Øer Strand, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.