Del
Vælg mellem 49 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Fuglsø Vig_090-40458
Emne nr. 090-40458
Dejligt familievenligt ferieområde i den sydlige del af Djursland

Der er mange rolige og børnevenlige sandstrande i Fuglsø Vig. En af dem er Fuglsø Strand, der ligger lunt og godt i læ af Helgenæs og af de høje klinter. Stranden har fint sand og er omgivet af et smukt og hyggeligt landskab med græs og stier op til sommerhusområderne og p-pladsen. Stien er desværre ikke for gangbesværede, men har I brug for at få kørestole og barnevogne med til stranden, ligger de børne- og handicapvenlige strande Femmøller og Handrup kun få km længere inde i Ebeltoft Vig.

Der er flere smukke udsigtspunkter omkring Fuglsø Vig. Bl.a. Agri Bavnehøj 7 km fra Fuglsø og Ellemandsbjerget på halvøen Helgenæs. Turistbureauerne har kort, der kan hjælpe med at tilrettelægge jeres vandre- og cykelruter, så I kommer forbi lige de steder, I gerne vil se. Turen kunne f.eks. gå langs kysten til den charmerende købstad Ebeltoft, der er Djurslands ældste. Her vil I opleve en hyggelig stemning i de gamle gader med bindingsværkshuse, museer, butikker og caféer. Besøg det internationalt anerkendte Glasmuseet Ebeltoft og Fregathavnen, hvor Fregatten Jylland har fast gæsteplads. Gå ombord på verdens længste træskib - det er en helt særlig oplevelse.

Både børn og voksne vil elske en udflugt til Skandinavisk Dyrepark, hvor I kommer helt tæt på bl.a. polarræve, isbjørne, rensdyr og brune bjørne. En køretur blandt de vilde dyr i Ree Park Safari og et besøg hos hajerne i Kattegatcentret står også højt på ønskesedlen hos de fleste. Det samme gør Djurs Sommerland hos legebørn i alle aldre, der kan lide fart og vandsjov.

Lej sommerhus Fuglsø Vig hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Fuglsø Vig, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Fuglsø Vig er derfor det oplagte valg når det gælder en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Fuglsø Vig til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Fuglsø Vig hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Fuglsø Vig, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.