Del
Vælg mellem 48 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Fuglsø_160-E4639
Emne nr. 160-E4639
Fred og ro og naturskønne oplevelser ved stranden i Ebeltoft Vig

Fuglsø Strand er en af de mange dejlige og børnevenlige sandstrande i Ebeltoft Vig. Stranden ligger i læ, har fint sand, og landskabet omkring er smukt med høje klinter. Der går en sti fra p-pladsen oven for klinten ned til stranden. Stien er desværre ikke for gangbesværede. Til gengæld er der ikke langt til den børne- og handicapvenlige strand Femmøller Strand.

Området ved Fuglsø har mange skønne udsigtspunkter, f.eks. Agri Bavnehøj 7 km fra Fuglsø og Ellemandsbjerget på halvøen Helgenæs. Turistbureauerne har kort med vandre- og cykelruter, så I kommer forbi de smukkeste steder på jeres ture rundt i det naturskønne landskab.

Cykelturen kunne f.eks. gå til den skønne by Ebeltoft. Ebeltoft er Djurslands ældste købstad med stemningsfyldte gamle gader og bygninger, glasmuseet og Fregathavnen med Fregatten Jylland. Det er en storslået oplevelse af være ombord på verdens længste træskib.

I Knebel 7 km fra Fuglsø ligger Knebel Kirke, der er en meget besøgt attraktion. Det smukke alterparti er lavet af kunstneren Bjørn Nørgaard, der også er kendt for Dronningens Gobeliner i riddersalen på Christiansborg Slot.

Børn og voksne vil elske en udflugt til Skandinavisk Dyrepark, hvor I kommer helt tæt på bl.a. polarræve, isbjørne, rensdyr og brune bjørne. Ree Park Safari og Kattegatcentret er også spændende steder, hvis I kan lide at se på dyr, og Djurs Sommerland er lige sagen, hvis I er til fart og vandsjov.

Lej sommerhus Fuglsø her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Fuglsø, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Fuglsø er således det oplagte valg når det handler om en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Fuglsø til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Fuglsø her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Fuglsø, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.