Del
Vælg mellem 242 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Handrup Strand_090-05157
Emne nr. 090-05157
Nyd det dejlige familievenlige område med den skønne badestrand

Handrup Strand ligger i bunden af Ebeltoft Vig, og her er vandet roligt og lavt langt ud og desuden lunere end ved de fleste af områdets andre strande. Kan I lide at surfe, er forholdene ved Handrup Strand også lige sagen.

Holder I ferie ved Handrup Strand, har I Nationalpark Mols Bjerges unikke naturoplevelser lige uden for døren. Ta' på cykel- eller vandreture i det bakkede landskab med store skove, stejle skrænter, søer og hede. Landskabet er dannet i istiden, og det særlige klima er medvirkende årsag til de mange sjældne insekter og fugle, der lever og yngler her. Bl.a. kan man året rundt opleve havørne ved Stubbe Sø, ligesom området er hotspot for sjældne sommerfugle.

Nationalpark Mols Bjerge er også rig på fortidsminder. Foruden bronzealderhøjene og sporene efter vikingerne på Helgenæs, ligger her Kalø Slotsruin, hvor man ved informationscentret Karlsladen kan lære mere om stedets historie. De voksne kan besøge udstillingen, mens børnene får læst historie om slottet. Nationalparkens andet informationscenter, Øvre Strandkær, har geologi, planter og dyr som hovedtemaer, og her kan børnene lære at finde dyrespor.

Brug en dag i Djurslands 700 år gamle købstad Ebeltoft. Her går museer, idylliske brostens stræder og bindingsværkshuse hånd i hånd med shopping og cafebesøg, det spændende Glasmuseum Ebeltoft og verdens største træskib Fregatten Jylland.

Djursland her mange spændende attraktioner for børn og dyrevenner som f.eks. Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark, Kattegatcentret og Ree Park Safari.

Lej sommerhus Handrup Strand hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Handrup Strand, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Handrup Strand er således det perfekte valg for en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Handrup Strand til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Handrup Strand her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du skulle sidde tilbage med spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Handrup Strand, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.