Del
Vælg mellem 17 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Knebel Strand_130-D39089
Emne nr. 130-D39089
Oplev naturen, godt fiskevand og dejlige badestrande i Knebel Vig

Knebel Strand ligger i den lille rolige Knebel Vig ud til Kalø Vig. Det lave vand er perfekt at soppe i og gå på jagt med fiskenet. Vigen er også et godt sted at sejle i kajak, og det er nemt at sætte den i vandet Ved den nye beton rampe på Knebel Strand. Stranden er også et fint sted at surfe fra.

Knebel Vig myldrer med blåmuslinger, krabber, rejer og andre krebsdyr, og det trækker selvfølgelig fisk til, så I kan glæde jer til at tage på fisketur enten fra stranden eller fra en lejet båd ude i vigen.

Kan I lide at dykke, er Fuglsø Strand ved Fuglsø Vig stedet. Her er der lavet en undervandssti, som I kan følge og tage på spændende eventyr og opdagelse på.

Skandinavisk Dyrepark ligger ved Kolind kun 22 km fra Knebel. Her kan I besøge dyrenes fine parker og anlæg. F.eks. har både de brune bjørne og isbjørnene deres helt egne parker med store søer, huler og træer, så de kan boltre sig eller finde fred og ro. Besøgende går gennem parkerne på gangbroer højt over dyrene, så de bliver forstyrret mindst muligt.

Djurs Sommerland ligger 30 km fra Knebel og er Nordens mest besøgte sommerland. Her kan I more jer med mere end 60 forlystelser og et stort vandland.

Lej sommerhus Knebel Strand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Knebel Strand, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Knebel Strand er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Knebel Strand til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder hos os. Det giver ingen mening at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Knebel Strand her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om vedrørende leje af et privat sommerhus Knebel Strand, er vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning.