Del
Vælg mellem 26 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Esby_130-D28359
Emne nr. 130-D28359
Fredeligt og idyllisk ferieområde med dejlige naturoplevelser

På den smukke halvø Helgenæs i den allersydligste del af Djursland ligger det smukke og uforstyrrede ferieområde Esby. Blandt bløde bakker og høje udsigtspunkter, skove og dale, stejle skrænter og smukke strande.

Stranden ved Esby er ideel til traveture, kajaksejlads, snorkling og dykning, men pga. strømmen anbefales det at bade i det roligere vand ved strandene inde i Fuglsø og Ebeltoft Vig. Stranden ved Esby er også et godt fiskested, hvor der alt efter sæsonen kan fanges havørred, torsk og hornfisk.

Cykel- og vandreture ved Esby er en rigtig god måde at udforske det naturskønne landskab på. Syd på halvøen ligger Sletterhage Fyr, der fungerer som museum, og her er der udstillet historisk, maritimt navigationsudstyr, information om havlivet i området og en geologisk udstilling af vandreblokke. Disse stammer fra en forhistorisk vulkan i Norge eller Sverige, som gletsjer vandringer har bragt til Helgenæs. Sten af samme materiale findes overalt på strandene, ligesom Ørby Klint består af ler med vulkansk askelag.

Nationalpark Mols Bjerge ligger på fastlandet lige på den anden side af dæmningen, Draget. Her venter jer unikke naturoplevelser med et helt specielt fugle- og dyreliv. F.eks. er der registreret 200 fuglearter, og godt 100 af disse er ikke almindeligt udbredt i Danmark. Mols Bjerge er også et hotspot for sjældne sommerfugle.

Ebeltoft er Djurslands ældste købstad med charmerende skæve bindingsværkshuse og brostenstoppede stræder. Besøg museet i Det Gamle Rådhus, Glasmuseet Ebeltoft og gå ombord på verdens længste træskib, Fregatten Jylland, der har gæsteplads i Fregat Havnen.

Lej sommerhus Esby her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Esby, så I kan se frem til til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Esby er derfor det perfekte valg når det gælder en afslappende ferie med let adgang til en række oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Esby til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Du er altså fri for at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Esby her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Esby, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.