Del
Vælg mellem 212 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Boeslum Bakker_121-52-3594
Emne nr. 121-52-3594
Dejligt ferieområde med plantage og badestrand tæt ved Ebeltoft

På ferie i Boeslum Bakker kan I opleve freden og roen i Boeslum Plantage. Samtidig er I tæt på den familievenlige badestrand ved Kattegat, hvor I kan slappe af på græsengen, når I ikke samler sten, bader og leger i vandkanten. Man kan parkere lige ved stranden, her er kiosk og toiletter samt Det Blå Flag.

Boeslum Bakker ligger i cykelafstand til den charmerende gamle købstad Ebeltoft med bindingsværkshuse, stokroser og brosten, men også shopping, museer og historiske bygninger. På Fregat Havnen kan I nyde synet af smukke træskibe som Fregatten Jylland, der har fast ankerplads her. Træbådværftet står for vedligeholdelse af bl.a. skonnerterne Fulton og Nordkaperen, så disse og mange andre træskibe kommer jævnligt forbi havnen. Glasmuseet Ebeltoft er internationalt anerkendt for sine udstillinger af moderne glaskunst, og her kan børnene deltage i aktiviteter som f.eks. smykkefremstilling og glasmaling.

Nationalpark Mols Bjerge ligger lige uden for døren med masser af dejlige naturoplevelser. Skov- og Naturstyrelsens foldere med nationalparkens mange cykelruter og turforslag ligger på rastepladserne og på turistbureauerne. På informationscentrene kan I blive klogere på nationalparkens historie og natur samt få forslag til aktiviteter for store som små. Der er mange fine fiskesteder langs kysten på Djursland samt ved søer og åer.

Boeslum Bakker ligger tæt på Nordens mest populære sommerland, Djurs Sommerland, med mere end 60 forlystelser - heriblandt vandrutsjebaner så husk badetøj. Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark ligger begge også blot en kort køretur herfra. Besøg også Kattegatcentret i Grenå, der i 2016 blev kåret som Nordens bedste akvarium.

Lej sommerhus Boeslum Bakker her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Boeslum Bakker, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Boeslum Bakker er derfor det oplagte valg for en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Boeslum Bakker til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne hos os. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Boeslum Bakker hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du skulle sidde tilbage med nogen spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Boeslum Bakker, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning.