Del
Vælg mellem 76 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Lystrup Strand_160-E5055
Emne nr. 160-E5055
Fredeligt natur- og ferieområde nær ved børnevenlige attraktioner

Lystrup Strand er et dejligt sted at tilbringe en sommerdag. Sop og leg i det lave vand, gå tur på strandengen, i bakkerne og skovene og nyd synet af de mange fugle, der ved ebbe kommer for at spise på sandrevlerne. Adgangen til stranden er handicapvenlig, der er blåt flag og gode faciliteter, og så er stranden leveringsdygtig i en smuk solnedgang. Kommer I til stranden for at bade, kan f.eks. Rygård Strand og Fjellerup Strand, der begge ligger tæt på, anbefales.

I Djurs Sommerland kan hele familien more sig med mere end 60 sjove forlystelser. F.eks. Danmarks største rutsjebane, Juvelen, Nordeuropas største water coaster, Skatteøen, eller det hyggelige Bondegårdsland.

I Skandinavisk Dyrepark møder I mange fascinerende dyr, som f.eks. isbjørne og de store brune bjørne. De to slags bjørne lever i hver deres 2,5 hektar store park med en kæmpe sø, et vandfald, kæmpestore træstammer og huler, så de kan gå i hi. Parkens besøgende går på en 250 m lang gangbro over bjørnene og kan på nærmeste hold opleve, når de leger i vandet og klatrer i træer.

Grenås største attraktion er Kattegatcentret, der i 2016 blev kåret som Nordens bedste akvarium. Her er store hajbassiner og -tunneller, rørebassiner, farvestrålende koralfisk og meget mere. Udenfor kan børnene give den gas på den meget anderledes legeplads med store havdyr og masser af vand. Om sommeren kan børnene tage med på snorkelture og hæsblæsende sejlture i Rib både.

Randers Regnskov er en spændende tropisk, zoologisk have, hvor dyre- og planteliv fra Sydamerika, Asien og Afrika har hver deres afdeling. I det store udendørsområde ligger DanmarksParken, hvor der også er en skøn naturlegeplads.

Lej sommerhus Lystrup Strand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Lystrup Strand, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Lystrup Strand er således det perfekte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Lystrup Strand til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid få et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Lystrup Strand her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Lystrup Strand, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.