Del
Vælg mellem 265 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Mols_160-E4159
Emne nr. 160-E4159
Grønne bakker, dejlige strande, attraktioner og gamle købstæder

Mols udgør den sydligste del af Djursland, hvor istidens vandmasser har skabt det mest fortryllende landskab. Det kuperede område har lagt navn til Nationalpark Mols Bjerge, hvor de mest kendte højdepunkter er Agri Bavnehøj, Trehøje og Stabelhøjene. Herfra får man et uforglemmeligt udsyn med både land og vand. Istiden skabte også vigene Kalø, Begtrup og Ebeltoft Vig, hvor man finder de dejligste badestrande.

Nationalpark Mols Bjerge er rig på fortidsminder. I Kalø Vig ligger f.eks. Kalø Slotsruin, hvor man ved informationscentret Karlsladen kan lære om stedets historie. De voksne via udstillingens billeder og beskrivelser, børnene via historiefortælling og bålhygge. Et andet informationscenter er Øvre Strandkær tæt ved Rønde, hvor hovedtemaerne er geologi, planter og dyr. Her kan børnene lære at finde dyrespor.

Den unikke natur og det specielle klima er årsagen til det enestående fugle- og dyreliv. F.eks. er der registreret 200 fuglearter, godt 100 af disse yngler her, og ca. halvdelen er ikke almindeligt udbredt i Danmark. Nationalparken er desuden hotspot for sjældne sommerfugle. Tager I på cykeltur her, får I ud over sved på panden mange skønne oplevelser med hjem.

Er I vilde med vilde dyr, kan I glæde jer til at besøge Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark, Kattegatcentret og Munkholm zoo. Er I mere til fart og vand, vil I synes om Djurs Sommerlands mere end 60 forlystelser. Sommerlandet er Nordens største.

Ebeltoft er Djurslands ældste købstad, og her kan I lade jer tryllebinde af den særlige atmosfære med bindingsværkshuse og stokroser. Ta' også på shopping og cafebesøg her og læg vejen forbi Museum Østjylland i Det Gamle Rådhus, Glasmuseet Ebeltoft, der er Danmarks internationale museum for moderne glaskunst og gå om bord på verdens længste træskib, Fregatten Jylland.

Lej sommerhus Mols her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Mols, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Mols er derfor det oplagte valg til en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse Mols til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne hos os. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Mols hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du skulle have spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Mols, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.