Del
Vælg mellem 208 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Handrup Strand_090-05157
Emne nr. 090-05157
Herlige familiedage med leg og badning i trygge omgivelser

Handrup Bakker og Strand ligger i bunden af Ebeltoft Vig, og pga. den fine placering er vandet her roligt og lavt langt ud og desuden lunere end ved de fleste af områdets andre strande. Kan I lide at surfe, er forholdene ved Handrup Strand også lige sagen.

Handrup Bakker ligger lige op ad Nationalpark Mols Bjerge, så I har det hele lige uden for døren. Ta' på cykel- eller vandreture og oplev fugle og sommerfugle, som I ikke finder mange andre steder i landet - bl.a. på grund af det specielle klima her. Vil I gerne opleve havørne, kan dette lade sig gøre året rundt ved Stubbe Sø, der ligger under 9 km herfra. Turen går gennem Nationalpark Mols Bjerge smukke skove, kuperet landskab og forbi bronzealderhøje.

Gå ikke glip af et besøg i Djurslands 700 år gamle købstad Ebeltoft. Her finder I museer, idylliske brostenstoppede stræder og bindingsværkshuse samt shopping og cafebesøg. Det spændende Glasmuseum Ebeltoft og verdens længste sejlskib Fregatten Jylland er blandt byens store seværdigheder.

Der er masser af skønne udflugtsmål nær Handrup Bakker. Djurs Sommerland, Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark og Kattegatcentret kan alle nås med en kort køretur i bil.

Lej sommerhus Handrup Bakker hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Handrup Bakker, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Handrup Bakker er derfor det oplagte valg når det gælder en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os har vi samlet så mange private sommerhuse Handrup Bakker til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Du slipper altså for ulejligheden med at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Handrup Bakker her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om vedrørende leje af et privat sommerhus Handrup Bakker, er vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.