Del
Vælg mellem 177 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Boeslum Strand_130-D09020
Emne nr. 130-D09020
Dejlig ferie ved børnevenlig strand og skønne naturoplevelser

Oplev freden og roen i Boeslum Plantage og ved den familievenlige badestrand. Ved Boeslum Strand kan I slappe af på græsengen, bade og lege i vandkanten. Der er parkering lige ved stranden, kiosk og toiletter samt det eftertragtede Blå Flag.

Besøg den charmerende gamle købstad Ebeltoft med bindingsværkshuse, stokroser og brostenstoppede stræder, men også shopping, museer og historiske bygninger. På Fregat Havnen kan I nyde synet af smukke træskibe som Fregatten Jylland, der har fast gæstehavn her. Gå om bord på det imponerende træskib og få en stor oplevelse. Træbådværftet, der vedligeholder bl.a. skonnerterne Fulton og Nordkaperen, ligger også her, så havnen får tit besøg af disse og andre smukke træskibe. Glasmuseet Ebeltoft er internationalt anerkendt for sine udstillinger af moderne glaskunst, og her kan børnene deltage i aktiviteter som f.eks. smykkefremstilling og glasmaling.

Nationalpark Mols Bjerge ligger lige uden for døren med masser af dejlige naturoplevelser. Skov- og Naturstyrelsens foldere med nationalparkens mange cykelruter og turforslag ligger på rastepladserne og på turistbureauerne. Der er mange fine fiskesteder langs kysten på Djursland samt ved søer og åer.

Boeslum Strand ligger tæt på Djurs Sommerland med mere end 60 forlystelser - heriblandt vandrutsjebaner så husk badetøj. Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark ligger begge også blot en kort køretur herfra. Besøg også Kattegatcentret i Grenå, der er kåret som Nordens bedste akvarium.

Lej sommerhus Boeslum Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Boeslum Strand, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Boeslum Strand er derfor det oplagte valg når det gælder en dejlig ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse Boeslum Strand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Boeslum Strand hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Boeslum Strand, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning.