Del
Vælg mellem 69 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Helgenæs_045-29382
Emne nr. 045-29382
Naturskøn og historisk halvø syd for Nationalpark Mols Bjerge

Halvøen Helgenæs på den sydlige spids af Djursland er et paradis for alle, der kan lide skønhed, fred og ro - evt. med en fiskestang i hånden. De stejle skrænter langs den 25 km kyst er dannet i istiden, og blandt landskabets historiske skatte er spor fra vikingetiden.

I syd på Helgenæs ligger Sletterhage Fyr, der i dag er et museum for historisk, maritimt navigationsudstyr, havlivet i området og en geologisk udstilling af vandreblokke fra en forhistorisk vulkan. Vandreblokkene blev bragt hertil fra Norge eller Sverige af gletsjer vandringer.

Naturen og udsigten er helt unik, og fra Ellemandsbjerget kan man se fra kyst til kyst og betragte de mange skibe, der sejler tæt forbi Helgenæs på vej til og fra Aarhus. Vandet her er dybt og strømfyldt, så her kan ikke bades. Det kan der til gengæld ved de herlige badestrande i Fuglsø Vig og Ebeltoft Vig. Ved Handrup Strand i bunden af Ebeltoft Vig er stranden godt nok ikke ret bred, men stranden har fint sand og er både børne- og handicapvenlig. Vandet er lavt langt ud og ofte varmere end ved de andre strande pga. beliggenheden i bunden af vigen.

Helgenæs er forbundet med fastlandet af den smalle tange Draget. Man mener, Draget blev brugt af vikingerne til at trække bådene på land, så de slap for at sejle turen rundt om halvøen. Lige på den anden side af Draget ligger Nationalpark Mols Bjerge med et smukt landskab, et unikt dyre-, fugle- og insektliv, og masser af historie.

Lej sommerhus Helgenæs her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Helgenæs, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Helgenæs er derfor det oplagte valg til en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Helgenæs til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Du er altså fri for at søge efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Helgenæs her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Helgenæs, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.